Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Οι πρώτες κινήσεις του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΙΣΙΟΥ - ΜΙΛΑΤΟΥ - ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ


Σίσι 30/11/2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επαγγελματιών Σισίου , Μιλάτου και Βραχασίου, μετά από την εντολή που πήρε από τη Γενική Συνέλευση των μελών, πραγματοποίησε τις παρακάτω ενέργειες για τη σύνταξη του καταστατικού του συλλόγου:
Επισκέφθηκε και συζήτησε με προέδρους άλλων επαγγελματικών συλλόγων της περιοχής, προκειμένου να διαμορφώσει μια σφαιρική άποψη για το περιεχόμενο των άρθρων του υπό σύνταξη καταστατικού, ώστε αυτό να καλύπτει τις ανάγγες των επαγγελματιών της περιοχής.
Μετά απ' αυτές τις συζητήσεις συνεδρίασε, προκειμένου να διαμορφώσει μια συνολική πρόταση για το καταστατικό του συλλόγου, η οποία, αφού πρώτα ελεγχθεί από το δικηγόρο του συλλόγου για τη νομική αρτιότητα του κειμένου, θα τεθεί υπ' όψη των μελών για τη διαμόρφωση του τελικού κεμένου του καταστατικού. Η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί μέσα στη βδομάδα.
Πέρα από αυτές τις ενέργειες, συνεχίζεται η συλλογή αιτήσεων για τη δημιουργία των τμημάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ήδη έχουν μαζευτεί οι πρώτες αιτήσεις και τα πρώτα τμήματα είναι σχεδόν έτοιμα για να λειτουργήσουν.

Εκ του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.