Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο (20 Νοεμβρίου 2008)

Στη συγκέντρωση που έγινε στο "ΑΥΡΑ" προέκυψε το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικούσε τον υπό ίδρυση σύλλογο μέχρι την έγκριση του καταστατικού του και κύριο σκοπό είχε την πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για τη σύνταξη του καταστατικού και την παρουσίασή του. Από τη συγκέντρωση αυτή δημοσιοποιήθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΙΣΙΟΥ – ΜΙΛΑΤΟΥ – ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέλευση των επαγγελματιών της περιοχής, προκειμένου να συνεχίσουν τη συζήτηση επί των προβληματων, που τους απασχολούν. Πραγματοποιήθηκε επίσης ευρεία συζήτηση σε οργανωτικό επίπεδο και προτάθηκαν αρκετές ιδέες σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης του συλλόγου.
Υπήρξε επίσης μια ιδέα για διεύρυνση του συλλόγου, ώστε να περιλαμβάνει και φίλους της προσπάθειας αυτής, που δε θα είναι κατ' ανάγκη επαγγελματίες. Γύρω από την ιδέα αυτή υπήρξε αρκετή συζήτηση, που δεν οδήγησε σε συγκεκριμένες αποφάσεις και οι παριστάμενοι επαγγελματίες ζήτησαν χρόνο για να επεξεργαστούν την πρόταση. Σε γενικές γραμμές όμως η ιδέα δεν απορρίφθηκε, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι αν κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό, θα γίνει με συγκεκριμένους όρους και τα μέλη αυτά θα έχουν περιορισμένα δικαιώματα.
Ορίστηκε επίσης προσωρινό διοικητικό συμβούλιο το οποίο επιφορτίστηκε με την υποχρέωση να διαμόρφωσει πρόταση για τα άρθρα του καταστατικού σε συνεργασία με δικηγόρο. Επίσης μέλος του συλλόγου ανέλαβε να φέρει το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο σε επαφή με τον εμπορικό σύλλογο Χερσονήσου, προκειμένου να αντληθεί η δική τους εμπειρία.
Ως μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου ορίστηκαν τα παρακάτω:
Μανιαδάκη Ίρμα (κτηματομεσιτικό γραφείο),
Φαρδελάκης Γεώργιος (εστιατόριο),
Ροβίθης Χρήστος (γραφείο ταξιδίων),
Μαμαλούκος Χρήστος (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα),
Φθενάκης Ζαχαρίας (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα),
Κοτσώνη Πόπη (λουκουματζίδικο-καφέ),
Σφακιανάκης Μανώλης (internet cafe),
Δινιεράκης Ζαχαρίας (επιχείρηση φωτοβολταϊκών) και
Τζίκας Κων/νος (κάμπινγκ).
Στο πέρας της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς τους επαγγεματίες από την υπεύθυνη του κέντρου εκπαίδευσης ενηλίκων του νομού Λασιθίου σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης, που προσφέρει το κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων και ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες. Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών περιστράφηκε κυρίως γύρω από προγράμματα εκμάθησης/βελτίωσης των γνώσεων πάνω σε ξένες γλώσσες και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από τη συνέλευση αποφασίστηκε η δημιουργία τέτοιων τμημάτων και ο σύλλογος ανέλαβε την πρωτοβουλία συλλογής αιτήσεων.
Επίσης αποφασίστηκε να ενημερωθούν σχετικά με αυτά τα μαθήματα, η κοινότητα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και ο Αθλητικός Όμιλος Βραχασίου, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες της κοινότητας, που ενδιαφέρονται. Από πλευράς του συλλόγου γίνεται συλλογή αιτήσεων, για παρακολούθηση στα τμήματα αυτά, από τα μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου: Μανιαδάκη Ίρμα (κτηματομεσιτικό γραφείο, τηλ. 6947-327987), Ροβίθη Χρήστο (γραφείο ταξιδίων, τηλ. 28410-71712), Σφακιανάκη Μανώλη (internet cafe YOOHOO, τηλ. 28410-71544) και Κοτσώνη Πόπη (καφετέρεια – λουκουματζίδικο “Καλημέρα Σίσι”, τηλ. 28410-71).
Η επόμενη συνάντηση των επαγγελματιών θα οριστεί με απόφαση του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Εκ του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.