Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Οι πρώτες συναντήσεις των επαγγελματιών

16 Νοεμβρίου 2008

Πολύ σύντομα, μετά την ομιλία του κ. Χρήστου Μαμαλούκου, έγιναν οι πρώτες συναντήσεις των επαγγελματιών. Η πρώτη απ' αυτές έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2008 στο "Αρισμαρής Παλάς". Παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση-κάλεσμα γι αυτή τη συγκέντρωση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΙΣΙΟΥ – ΜΙΛΑΤΟΥ – ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φίλοι επαγγελματίες, ήρθε η ώρα να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα από ότι καθένας χωριστά. Ελάτε την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7:00 μ.μ. στο κέντρο ΑΡΙΣΜΑΡΗΣ ΠΑΛΑΣ να συζητήσουμε για το καταστατικό του συλλόγου και να ορίσουμε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. Είναι κρίμα να μην υπάρχει στην περιοχή μας ένας ενεργός σύλλογος, που θα στηρίζει τους επαγγελματίες.

Στη συγκέντρωση αυτή συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφοροούν τους επαγγελματίες και ακούστηκαν αρκετές ιδέες για την επίλυσή τους. Επειδή η συζήτηση κράτησε επί μακρόν, αποφασίστηκε να συνεχιστεί μετά από τέσσερις μέρες και να δοθεί στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΙΣΙΟΥ- ΜΙΛΑΤΟΥ - ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου έγινε συνάντηση των επαγγελματιών Σισίου, Μιλάτου και Βραχασίου με σκοπό τη δημιουργία συλλόγου. Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση με ενθουσιασμό δήλωσαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια ίδρυσης του συλλόγου και έθεσαν για συζήτηση αρκετά προβλημάτα, τα οποία καλείται ο σύλλογος, να τα διαχειριστεί και να τα επιλύσει. Από τη συζήτηση αυτή ξεχώρισαν τρία κυρίως θέματα. Το πρώτο θέμα αφορά τις ελλείψεις υποδομών, το δεύτερο αφορά τη διαφημιστική προβολή του τόπου και το τρίτο αφορά την εκπαίδευση των επαγγελματιών σε νέες τεχνολογίες. Η συζήτηση διακόπηκε λόγω παρέλευσης του χρόνου και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 18:00 στην καφετέρεια «ΑΥΡΑ» στο λιμάνι Σισίου, όπου επίσης θα καθοριστεί ο βασικός κορμός του καταστατικού του συλλόγου και θα οριστεί προσωρινό διοικητικό συμβούλιο.

Επίσης την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, θα γίνει ενημέρωση από εκπρόσωπο του κέντρου εκπαίδευσης ενηλίκων για προγράμματα εκπαίδευσης, που αφορούν τους επαγγελματίες, σε θέματα ηλεκτονικών υπολογιστών, ξένων γλωσών κ.τ.λ.


Όσοι συνάδελφοί μας επαγγελματίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη συνάντηση της Κυριακής και επιθυμούν να μετέχουν στην προσπάθεια που τώρα ξεκινάει, είναι ευπρόσδεκτοι. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, αρκεί να καταλάβουμε ότι είναι πάρα πολλά αυτά που μας ενώνουν σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.