Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη του Βέλγου Πρέσβη στην περιοχή μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο πρέσβης του Βελγίου κ. Pierre Vaesen κατέφθασε χθες το μεσημέρι στο Σίσι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, για να επισκευθεί την ανασκαφή που πραγματοποιεί η Βελγική σχολή στο Σίσι στη θέση Μπούφος, υπό τον αρχαιολόγο καθηγητή του καθολικού πανεπιστημίου της Λουβέν κ. Jan Driessen.
Ο κ. πρέσβης με τη σύζυγό του φιλοξενήθηκαν με πρωτοβουλία του υπό ίδρυση συλλόγου επαγγελματιών Σισίου - Μιλάτου - Βραχασίου στο ξενοδοχείο Minos Imperial και το βράδυ, ο σύλλογος των επαγγελματιών, σε συνενόηση με τον καθηγητή κ. Driessen, παρέθεσε δείπνο προς τιμή του κ. πρέσβη στην ταβέρνα "Πλάτανος" στο Βραχάσι. Στο δείπνο παρέστη εκ μέρους της κοινότητας Βραχασίου η αντιπρόεδρος της κοινότητας κ. Ισμήνη Ιεραπερίτη, που αναπληρώνει προσωρινά στα καθήκοντά του τον πρόεδρο κ. Σφυράκη.
Σήμερα το πρωί ο κ. πρέσβης και η σύζυγός του ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή κ. Driessen στο χώρο της ανασκαφής και αργότερα θα αναχωρήσουν για τα Χανιά.
Σίσι 9 Ιουλίου 2009



Φωτογραφία από το δείπνο που παρατέθηκε προς τιμή του πρέσβη κ. Vaesen. Στο κέντρο της φωτογραφίας (αριστερό άκρο του τραπεζιού) ο πρέσβης κ. Vaesen με τη σύζυγό του, δίπλα τους ο καθηγητής κ. Driessen και αμέσως δίπλα η αντιπρόεδρος της κοινότητας κ. Ιεραπετρίτη. Στη φωτογραφία επίσης φαίνονται τα μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου Ζαχαρίας Φθενάκης, Χρήστος Μαμαλούκος και Ίρμα Μανιαδάκη.



κι άλλη φωτογραφία από το δείπνο προς τιμή του πρέσβη κ. Vaesen.
Ο πρέσβης κ. Vaesen και η σύζυγός του ξεναγούνται στο χώρο της ανασκαφής από τον καθηγητή κ. Driessen. Παρόντες είναι και τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. του συλλόγου των επαγγελματιών κ. Μαμαλούκος και Φθενάκης.



κι άλλη φωτογραφία από την ξενάγηση του κ. Vaesen στην ανασκαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.