Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

... και μια διαμαρτυρία (31/3/2009)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΙΣΙΟΥ – ΜΙΛΑΤΟΥ – ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ
Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία
Τα όσα ειπώθησαν στην τελευταία λαϊκή συνέλευση από τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Σφυράκη σχετικά με τον υπό ίδρυση σύλλογό μας και τα μέλη του, θεωρούμε ότι αποτελούν μια απαράδεκτη και ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου μας. Ο σύλλογος διαμαρτύρεται εντόνως γι αυτό και δηλώνει ότι ούτε ελεγχόμενος είναι, ούτε και προτίθεται να δεχτεί τους οποιουσδήποτε πάτρωνες.
Μοναδικό κριτήριο για την εγγραφή κάποιου ως μέλους του συλλόγου αποτελεί η ιδιότητα του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, ανεξάρτητα από το αν αυτό αρέσει ή δεν αρέσει στον κ. πρόεδρο. Σκοπός του συλλόγου είναι η προστασία των καλώς νοούμενων συμφερόντων των επαγγελματιών της περιοχής, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, ανεξάρτητα από το αν είναι αρεστοί και ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους ή με όποιαδήποτε αρχή ή με την κοινότητα Βραχασίου. Επισημαίνουμε δε ότι οι οποιασδήποτε μορφής διαφορές, ανάμεσα σε οποιουσδήποτε, επιλύονται είτε με διάλογο ανάμεσα στα αντικρουόμενα μέρη, είτε στα δικαστήρια και όχι με τη στοχοποίηση συγκεκριμένων επαγγελματιών σε λαϊκές συνελεύσεις, που μετατρέπονται σε λαϊκά δικαστήρια. Ούτε όμως και ο σύλλογος έχει καμιά ανάμειξη σε αυτές τις διαφορές για να στοχοποιείται από τον κ. πρόεδρο.
Ο σύλλογος επισημαίνει ακόμα ότι επιθυμεί και επιδιώκει τη συνεργασία με την κοινότητα Βραχασίου για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τους επαγγελματίες της περιοχής και εμπίπτουν στη δική της αρμοδιότητα. Θεωρεί δε αυτή τη συνεργασία απαραίτητη και επιβεβλημένη. Είναι δε ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση που θα μπορούσε να λειτουργήσει προς το συμφέρον της περιοχής και των μελών του, αν και δεν έχει δει ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά της κοινότητας. Δεν προτίθεται όμως να ανεχθεί παρεμβάσεις στα εσωτερικά του από τον οποιοδήποτε (και μάλιστα μη επαγγελματία) και την επόμενη φορά που αυτό θα συμβεί δε θα περιοριστεί απλώς σε μια διαμαρτυρία.
Σίσι 31/3/2009
Εκ του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.