Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Νέα έκθεση τουρισμού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Αθήνα


Νέα έκθεση τουρισμού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Αθήνα

 
                                                  
Το 100% Hotel Show έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, 8-10 Φεβρουαρίου 2014, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του MEC Παιανίας. Το καινοτόμο αυτό trade show, στοχεύει στο να δώσει ιδέες στα ελληνικά ξενοδοχεία σχετικά με την ανταγωνιστική ανάπτυξη του προϊόντος τους, ενώ παράλληλα προτείνει εναλλακτικά κανάλια ανάπτυξης πωλήσεων.
Μέσα από τη στρατηγικά προδιαγεγραμμένη δομή της έκθεσης, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην πορεία ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου ξενοδοχειακού προϊόντος, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την τοποθέτησή του στην αγορά. Στην πορεία αυτή θα συναντήσει εταιρείες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και interior design, κατασκευαστικές λύσεις, πληροφορίες τεχνολογικής υποδομής, προτάσεις για Food & Beverage, ιδέες για web & brand development αλλά και μοναδικές ευκαιρίες για networking και ανάπτυξη πωλήσεων.
Σημαντικό ρόλο στο 100% Hotel Show έχουν οι Travel Agents και τα Media, οι οποίοι μέσω ειδικά σχεδιασμένων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα για business development με τους επισκέπτες ξενοδόχους. Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του 100% Hotel Show έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς η ιδιαίτερη δομή της έκθεσης αλλά και η υπηρεσία Active Visitor θα παρέχει τη δυνατότητα networking, ακόμη και μεταξύ των επισκεπτών.
Η εμπειρία στο 100% Hotel Show ξεκινάει δυναμικά καθώς ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει την περιήγησή του από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσομοίωσης ξενοδοχείου, όπου θα μπορεί να δει τα διάφορα υλικά στην εφαρμογή τους, αλλά και να συναντήσει εμπνευσμένες ιδέες.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hotelshow.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μετά το σχόλιό σας γράψτε το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας για επιβεβαίωση του σχόλιού σας. Το e-mail σας δε θα φαίνεται στο σχόλιο.